LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB'de 23 Nisan coşkusu

LTB'de 23 Nisan coşkusu

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye sınırları içerisinde bulunan okullardan gelen çocukları kabul etti.

Yayın Tarihi: 22/04/16 12:38
okuma süresi: 2 dak.
LTB'de 23 Nisan coşkusu
A- A A+

Çocukları makamında ağırlayan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, konuk çocuların Lefkoşa için sunduğu önerileri dinledi ve LTB'nin işleyişi hakkında kısa bilgiler verdi. LTB'nin Lefkoşa'da yaşayan herkesin ortak değeri olduğunu söyleyen Harmancı Sembolik olarak Başkanlık koltuğunu Şehit Ertuğrul İlokulu Öğrencisi Berk Neyiş'e devretti.

Harmancı, bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, misafir çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Konuları ile birlikte LTB'nin veznesi ile Halkla İlişkiler Birimi ziyaret eden Harmancı birimlerin işlyeişi hakında da çocukları bilgilendirdi. Program sonrasında başkan Harmancı konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yağız:

Atatürk İlokulu Müdürü Coygun Yağız ise yaptığı konuşmada çocukların bu yöndeki organizasyonla LTB ve çalışanların görev alanlarını tanıma fırsatı bulduğunu söyleyerek kendilerini kabul ettiği için LTB Başkanı Harmancı'ya teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.