LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Antakyalı çocuklar LTB'de

Antakyalı çocuklar LTB'de

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) As Başkanı Akın Aktunç, bugün (26-04-16) Antakya Polifonik Korolar Derneği Çocuk Korosu üyelerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 26/04/16 11:57
okuma süresi: 2 dak.
Antakyalı çocuklar LTB'de
A- A A+

LTB As Başkanı Akın Aktunç, kabulde yaptığı konuşmada Antakya Polifonik Korolar Derneği Çocuk Korosu üyelerinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Aktunç: "Kardeşlik konserine tüm halkımız davetlidir"

LBO Çocuk Korosu ile Antakya Polifonik Korolar Derneği Çocuk Korosu'nun Lefkoşa Belediye Orkestrası'nın 25. yıl etkinlikleri kapsamında, "Kardeşlik Konseri" adı altında bir konser vereceğini belirten Aktunç, konserin yarın (27 Nisan 2016) saat 20:30'da Atatürk Kültür Merkezi'nde halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirileceğini belirtti.

Antakya Polifonik Korolar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Çocuk ve Polifonik Korosu Şefi Sezgin Suna ise yaptığı konuşmada ülkemizde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, kabulünden dolayı As Başkan Aktunç'a teşekkür etti.

Antakya Polifonik Korolar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Suna ziyaret sonunda, LTB As Başkanı Akın Aktunç'a Hatay'ı simgeleyen tablo hediye etti. As Başkan Akın Aktunç ise Antakya Polifonik Korolar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Suna'nın yanı sıra çocuk korosu üyelerine de hediyeler takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.