LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Halk dansları eşliğinde türküler söylenecek

Halk dansları eşliğinde türküler söylenecek

Lefkoşa Belediye Orkestrası'nın 25. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "25. Yıl Konserleri LBO Halk Müziği Korosu Konseri ile devam ediyor.

Yayın Tarihi: 05/05/16 11:57
okuma süresi: 1 dak.
Halk dansları eşliğinde türküler söylenecek
A- A A+
Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi'nde 10 Mayıs 2016, Salı gecesi saat 20:30'da Şef Hasibe Aksaç yönetiminde sahne alacak LBO Halk Müziği Korosu'nun konserinde Turgay Salim Hoşsöz, Mustafa Oymacı, Serap&Arkın Sayar ve Bekir Kultaş da konuk solist olarak yer alacaklar.

FOGEM ve ODTÜ Halk Bilimi Topluluğu da gecede LBO Halk Müziği Korosu'nun türkülerine halk dansları ile eşlik edecek. Halk Müziği Korosu gecede Kıbrıs Türküleri'nin yanında, Manisa, Kırşehir, Tokat, Urfa, Muş, Rumeli ve Selanik yörelerinden de türküler seslendirecek.

Çocukları buluşturan "Kardeşlik Konseri" muhteşemdi

Tüm yıla yayılacak Lefkoşa Belediye Orkestrası'nın 25. yıl etkinlikleri kapsamında en son LBO Çocuk Korosu ile Antakya Polifonik Korolar Derneği Çocuk Korosu 27 Nisan Çarşamba gecesi AKM'de halka açık ortak "Kardeşlik Konseri" gerçekleştirmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.