LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Haspolat kupaya hazır

Haspolat kupaya hazır

1.Lefkoşa Kupası'na katılacak Haspolat Futbol Okulu'nun sporcularına Kemaler Spor Mağazaları ayakkabı desteğinde bulundu.

Yayın Tarihi: 18/08/16 14:47
okuma süresi: 2 dak.
Haspolat kupaya hazır
A- A A+
1.Lefkoşa Kupası'na katılacak Haspolat Futbol Okulu'nun sporcularına Kemaler Spor Mağazaları ayakkabı desteğinde bulundu. Lefkoşa Türk Belediyesi'nin oluşturduğu ve 3 aydan beridir çalışmalarını sürdüren Haspolat Futbol Okulu, yarın başlayacak 1.Lefkoşa Kupası öncesinde kıyafet ve ayakkabılarına kavuştu.

25 ÇİFT AYAKKABI KATKISI

Forma, şort ve çoraplar için Lefkoşa Belediye Kooperatif Bankası'nın katkı koyduğu Haspolat Futbol Okulu'na Kemaler Spor Mağazaları da futbol ayakkabısı desteği verdi.

Toplam 25 çift ayakkabı bugün Kemaler Spor Mağazaları'nın Lefkoşa'da bulunan şubesinde okula bağlı sporculara dağıtılırken, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Kemaler Spor Mağazaları Direktörü Hulusi Kemaler'e katkısı nedeni ile teşekkür etti.

HARMANCI VE KEMALER MEMNUN

Harmancı, Haspolat Futbol Okulu'nda yer alan çocukların 1.Lefkoşa Kupası'na katılarak ilk kez deneyim kazanacaklarına işaret ederek, onların bu heyecanlarına ortak olduklarını belirtti.

Başkan Harmancı, centilmence bir turnuva olmasını ve maçların heyecanı yanında dostlukların da oluşmasını beklediğini aktardı.

Kemaler Spor Mağazaları Direktörü Hulusi Kemaler ise sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde böylesi adımlar atmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederken, futbol okulunda yetişmekte olan çocukların topluma faydalı ve futbolumuza yararlı bireyler olması temennisinde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.