LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Haspolat arıtma tesisindeki grev işçilerin zaferiyle sonuçlandı

Haspolat arıtma tesisindeki grev işçilerin zaferiyle sonuçlandı

Haspolat Arıtma Tesisindeki grev 5. gününde sona erdi. Çalışma Bakanlığı'nın devreye girmesi sonucu taraflar arasında yapılan görüşmede uzlaşı sağlandı. DEV-İŞ tarafından yapılan açıklamada grevin kazanımla sonuçlandığı ifade edildi.

Yayın Tarihi: 30/09/16 15:27
okuma süresi: 1 dak.
Haspolat arıtma tesisindeki grev işçilerin zaferiyle sonuçlandı
A- A A+
Haspolat Arıtma Tesisindeki grev 5. gününde sona erdi. Çalışma Bakanlığı'nın devreye girmesi sonucu taraflar arasında yapılan görüşmede uzlaşı sağlandı. DEV-İŞ tarafından yapılan açıklamada grevin kazanımla sonuçlandığı müjdelendi.

DEV-İŞ tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Haspolat Arıtma Tesisindeki süresiz grevimiz 5. gününde kazanımla sonuçlandı. Taraflar arasında yapılan görüşme sonucunda uzlaşı sağlandı. Grevimizi sonlandırıyoruz. Ayrıntılı açıklama gelecek...

Destek veren, dayanışmalarını gösteren ve yanımızda olan tüm yoldaşlara ve dostlara teşekkür ederiz. İşçilerin birliği ve kararlılığı ile özel sektörde sendikalaşma mümkün! Bu kazanım tüm özel sektör emekçileri adına olumlu bir adım olmasını diliyoruz. Mücadeleye devam!"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.