LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB ekipleri, Kıral Döner, Merkez Restoran ve Bostancı Balıkevi'nin faaliyetlerini durdurdu

LTB ekipleri, Kıral Döner, Merkez Restoran ve Bostancı Balıkevi'nin faaliyetlerini durdurdu

LTB Halk Sağlığı Şubesi ekipleri tarafından 10 Nisan ile 14 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen rutin denetimlerde 105 işyeri denetlendi. Denetimlerde, Kıral Döner, Merkez Restoran ve Bostancı Balıkevi'nin gayrı sihhi ortam ve sağlık karnesiz personel çalıştırmaktan dolayı faaliyetleri durduruldu

Yayın Tarihi: 17/04/17 11:20
okuma süresi: 2 dak.
LTB ekipleri, Kıral Döner, Merkez Restoran ve Bostancı Balıkevi'nin faaliyetlerini durdurdu
A- A A+
Lefkoşa Türk Belediyesi Halk Sağlığı Şubesi ekipleri başkent Lefkoşa sınırları içerisinde faaliyetlerini sürdüren işletmelere yönelik denetimlerini geçtiğimiz hafta da sürdürdü.

LTB Halk Sağlığı Şubesi ekipleri tarafından 10 Nisan ile 14 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen rutin denetimlerde 105 işyeri denetlendi. Denetimlerde, Kıral Döner isimli işyerinin izinsiz, sağlık karnesiz personel çalıştırmaktan ve gayrı sihhi ortamdan dolayı, Merkez Restoran isimli işyerinin gayrı sihhi ortamdan dolayı ve Bostancı Balıkevi isimli işyerinin gayrı sihhi ortam ve sağlık karnesiz personel çalıştırmaktan dolayı faaliyetleri durduruldu. Gayrı sıhhi ortam ve sağlık karnesiz personelden dolayı ilgili işyerlerine Belediyeler Yasası gereği ceza kesildi. Ayrıca yapılan denetimler sonucunda 27 işyerine izinsiz ve sağlık karnesiz personel çalıştırdığı için ihbar verildi.

Denetlenen işyerleri niteliklerine göre şöyle: 16 Market, 2 Gıda Deposu, 4 Dernek ve Lokal, 1 Spor Salonu, 3 Oto Yıkama, 18 Oto galeri, 2 Berber Salonu, 2 Kadın Kuaförü, 2 Park Büfesi, 2 Güzellik salonu, 1 Yurt, 1 yaşlı Bakım Evi, 4 Süt Ürünleri İmalathanesi, 10 Kasap, 4 Balık Satış Yeri, 4 Tavuk Satış Yeri, 8 Kafeterya, 12 Restoran, 3 Bar, 5 Unlu mamul imalathanesi, 1 Büfe .

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.