LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Vatandaşlar sordu: "Sizce bu fotoğrafta ne eksik!"

Vatandaşlar sordu: "Sizce bu fotoğrafta ne eksik!"

Lefkoşa'da dün görüntülenen bir motosiklet sürücüsünün sorumsuzluğu tepkiye neden oldu.

Yayın Tarihi: 22/04/17 11:44
okuma süresi: 1 dak.
Vatandaşlar sordu: "Sizce bu fotoğrafta ne eksik!"
A- A A+
Kıbrıs Postası

Lefkoşa'da dün görüntülenen bir motosiklet sürücüsünün sorumsuzluğu tepkiye neden oldu. Trafik kurallarının yanı sıra kendisinin ve motosiklet üzerinde yolcu olarak bulunan küçük yaşlardaki bir çocuğun can güvenliğini hiçe sayan KH 982 plakalı motosiklet sürücüsünün ve çocuğun kasksız bir şekilde motosiklet üzerinde yolculuk yapması vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi üzerinde bulunan trafik ışıklarında görüntülenen motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan küçük yaşlardaki çocuğun kasksız bir şekilde yolculuk yapması vatandaşların tepkisine neden oldu. Söz konusu görüntüleri Kıbrıs Postası'na ulaştıran ve trafikte yaşanan üzücü kazalardan ders çıkarılmadığına değinen vatandaşlar, trafikte can güvenliğinin ön planda olması gerektiğine dikkat çektiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.