LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB 1 Milyon TL'lik asfaltı tamamladı, yeni ihale süreci başlıyor

LTB 1 Milyon TL'lik asfaltı tamamladı, yeni ihale süreci başlıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) 1 Milyon TL'lik ihale kapsamında 30 sokakta 14.700 metre kare asfalt yamalama ve 31 sokakta 3.500 tonluk asfaltlama çalışmalarını tamamlarken, asfaltlama çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek yakın bir zamanda LTB öz kaynakları ile yeni bir ihaleye çıkıyor.

Yayın Tarihi: 14/08/17 14:04
okuma süresi: 2 dak.
LTB 1 Milyon TL'lik asfaltı tamamladı, yeni ihale süreci başlıyor
A- A A+
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) 1 Milyon TL'lik ihale kapsamında 30 sokakta 14.700 metre kare asfalt yamalama ve 31 sokakta 3.500 tonluk asfaltlama çalışmalarını tamamlarken, asfaltlama çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek yakın bir zamanda LTB öz kaynakları ile yeni bir ihaleye çıkıyor. Bu yıl Lefkoşa'nın altyapısının yenilenmesine yönelik çok önemli iki ihaleye imza atan ve yılın ilk yarısını en ihtiyaçlı yerlerinden başlayıp şehrin farklı bölgelerindeki cadde ve sokaklarını asfalt yama ve kaplaması işleri ile geçiren LTB, 2017 yılının ikinci yarısında da yeni bir ihale ile programlı bir şekiLde asfaltlama çalışmalarına devam edecek.

Uzun zamandan sonra LTB öz kaynakları ile asfalt ihalesine çıkıyor

LTB önümüzdeki günlerde kendi öz kaynakları ile önümüzdeki günlerde yeni Asfalt Kaplama ve Yama İhalesi'ne çıkacak ve ihale kapsamında başkent Lefkoşa'da ihtiyaç önceliğine göre asfaltlama çalışmaları devam edecek.

Yeni dönemde sıkı ve etkin bütçe disiplini, tasarruf tedbirleri, programlı ve kontrollü yönetim stratejisi ile batık olan mali yapısını tekrar ayağa kaldırarak her geçen ay daha da iyiye doğru bir seyir izleyen LTB, uzun bir zamandan sonra ilk kez kendi öz kaynakları ile bir asfalt ihalesine çıkıyor. LTB, 2017 yılında 9 Milyon TL'si öz kaynak yatırım bütçesi ile toplamda 19 Milyon TL ile son 9 yılın en yüksek yatırımına ulaşmıştı.

Surlariçi'den başladı Sanayi'de sona erdi

Ayrı ayrı çıkılan LTB Asfalt Kaplama İşleri İhalesi ile LTB Asfalt Yama İhalesi kapsamında bu yılın ilk 8 ayında Lefkoşa genelinde 30 sokakta 14.700 metre kare asfalt yama işlemi ve 31 sokakta 3.500 ton asfalt kaplama işlemi gerçekleştirildi. Aralıksız olarak devam eden ihale çalışmaları Surlariçi'nden başladı ve geçtiğimiz günlerdeki asfaltlamalar ile Sanayi bölgesinde sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.