GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Okullarda 23 Nisan temizlik kampanyası

Okullarda 23 Nisan temizlik kampanyası

Gazimağusa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlanacağı ilkokullarda genel temizlik çalışması yapıyor.

Yayın Tarihi: 10/04/14 11:55
okuma süresi: 2 dak.
Okullarda 23 Nisan temizlik kampanyası
A- A A+

Her yıl yeni eğitim yılı öncesinde ve Şubat tatilinde tüm okulların genel durumuyla ilgili hijyen ve temizlik kampanyası yapan Gazimağusa Belediyesi, çocuklarımız için çok önemli olan ve gösteriler yapacakları 23 Nisan Günü için de özel bir kampanya başlattı.

Gazimağusa Temizlik Birimi'nin hafta başından itibaren yürüttüğü çalışmalarda tüm ilkokullar teker teker elden geçiriliyor. Özellikle bahar ayıyla beraber büyüyen otların temizliği yapılırken, öğrenciler için sakınca yaratacak olası durumlara fırsat vermemek adına okul bahçeleri baştan sona kontrol edilerek temizleniyor.

Konu hakkında açıklama yapan Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp "Gazimağusa Belediyesi olarak her zaman çocuklarımıza önem veriyor ve onlar için özel çalışmalar yapıyoruz. 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda çocuklarımız gösterilerini sunacak, kendi bayramlarını kutlayacaklar. Bizde onlara daha temiz bir ortam sağlamak için böyle bir kampanyayı başlattık, şimdiden bayramlarını kutluyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.