GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa'da temizlik seferberliği

Gazimağusa'da temizlik seferberliği

Gazimağusa Belediyesi, kentteki temizliğin eksiksiz bir şekilde sağlanması için geçen hafta kent genelinde başlattığı temizlik seferberliğine parkları ve çemberleri de dahil ederek çalışmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 17/07/14 17:33
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa'da temizlik seferberliği
A- A A+

Gazimağusa Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre geçen hafta başında Gazimağusa'nın ana girişlerinden başlayarak kentin her noktasında daha temiz bir çevre hedefiyle çalışma yapan ekipler parklarda ve çemberlerde de çalışma yapmaya başladı.

Belediyenin motorlu ve yaya ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda görüntü kirliliğine neden olan küçüklü büyüklü tüm atıkları kaldırmak için her bölge titizlikle taranıyor. Dozer kamyon ekipleri, yol süpürge araçları, yaya ekipleri ve park bahçe ile bayındırlık ekiplerinin yürüttüğü koordineli çalışmalar son derece ayrıntılı yapılıyor.

EKSİKSİZ TEMİZLİK

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuyla ilgili açıklamasında, Gazimağusa'da rutin olarak verilen temizlik hizmetlerinin yanında çevrenin daha temiz olmasını sağlayacak tamamlayıcı unsurun ayrıntılı temizlik hizmeti olduğunu, aşama aşama her bölgenin yollar ve parklarıyla birlikte eksiksiz olarak temizlendiğini söyledi.

Kentin her noktasının daha temiz bir hale getirileceğini söyleyen Arter, Temizlik, Park-Bahçe ve Bayındırlık Birimleri'nden görevlilerin birlikte çalışarak düzenleme yaptığını, eksik olan yerlerin tamamlandığını ve gerekli işlerin de yapıldığını söyledi.

AB standartlarında temizlik yapılanmasını hayata geçirdiklerinde şehirde hiçbir kötü görüntü görmenin mümkün olmayacağını ifade eden Arter, ilk etapta kentin her sokağının hem temizlik araçları kullanılarak hem de yaya ekiplerle temizlenmesi için ekiplerin yeniden organize edileceğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.