GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusa'da su kuyuları ve tanker sahipleri kayıt altına alınıyor

Gazimağusa'da su kuyuları ve tanker sahipleri kayıt altına alınıyor

Gazimağusa ilçesindeki kuyu sularının kendisinden izinsiz şekilde taşınıp satıldığını tespit eden Gazimağusa Kaymakamlığı, su kuyularının ve su tankerlerinin kayıt altına alınması için çalışma başlattı.

Yayın Tarihi: 20/07/14 12:45
okuma süresi: 1 dak.
Gazimağusa'da su kuyuları ve tanker sahipleri kayıt altına alınıyor
A- A A+

Gazimağusa Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, tüm kuyular ile tankerlerle su satanların kayıt altına alınması için tanker sahiplerinin 8 Ağustos tarihine kadar Kaymakamlığın arşiv bölümüne müracaat etmeleri istendi.

Tanker sahiplerinin müracaat sırasında beraberlerinde; hangi kuyudan su aldığını gösteren belge veya koçan sahibi ile yapılan sözleşme, Vergi Dairesi'nden onaylı su satış makbuzu, tankere ait koçan ve sigorta fotokopiisi, tankeri kullanan şoförün ehliyet fotokopisi ve kimlik fotokopisini getirmeleri istenirken, su taşınan tankerlerin suyun kalitesine göre sınıflandırılması, içilmez su (kullanma suyu) ibaresinin yazılması da istendi.

Açıklamada, tanker sahiplerinin belirtilen tarihe kadar müracaat etmemeleri halinde; izinsiz su satışı yapmaktan dolayı Polis Trafik Birimi tarafından rapor edilip su tankerlerine el konulacağı duyuruldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.