GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

UBP Gazimağusa İlçesi'nden bir heyet Arter'i ziyaret etti

UBP Gazimağusa İlçesi'nden bir heyet Arter'i ziyaret etti

Gazimağusa UBP İlçesi'nden bir heyet Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'e nezaket ziyaretinde bulundu. UBP Gazimağusa Milletvekili ve Genel Sekreter Sunat Atun, milletvekilleri Erdal Özcenk ve Dursun Oğuz ve İlçe Başkanı Resmiye Eroğlu Canaltay'ın yer aldığı heyet makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı İsmail Arter'i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Yayın Tarihi: 14/08/14 15:42
okuma süresi: 2 dak.
UBP Gazimağusa İlçesi'nden bir heyet Arter'i ziyaret etti
A- A A+

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, Gazimağusa halkına hizmet etmek için göreve geldiğini, kentin paydaşı durumunda olan herkesle diyolog içinde çalışma yürütmeyi çok önemli gördüğünü ifade eden Arter, kentte yaşayan her yurttaşla işbirliği içinde olmanın Gazimağusa'ya daha iyi hizmet verilmesi için gerekli olduğunu belirtti.

UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Eroğlu CANALTAY yaptığı konuşmada, seçim sürecinde destek verdikleri Belediye Başkanı İsmail Arter'in belediye başkanlığı görevinin Gazimağusa'ya hayırlı olmasını dileyerek, Kuzey Kıbrıs'ın antik şehri olan Gazimağusa'nın üniversitesi, Maraş'ı ve tarihi yerleriyle kalkınması ve gelişmesi için belediye başkanının halkın desteğiyle güzel işler yapacağını, güzel işler yaptığını söylediği eski başkana da teşekkür etti. İsmail Arter'le gelişmeye devam edecek Gazimağusa'nın eksiklerinin tamamlanacağını, belediye başkanının anılardaki nostaljik Mağusa'yı canlandıracak ve Gazimağusa'yı denize küs durumdan denizle buluşturtacak başkan olacağını belirtti. Canaltay, üniversite kenti olan Gazimağusa'nın öğrencilere yönelik hizmet vermesi ve tüm kente hizmet verilmesinin kentin ekonomik olarak kalkınmasına da vesile olacağını söyledi. Canaltay, milletvekilleri ve genel sekreterle birlikte ziyaret ettikleri İsmail Arter'in hem Mağusa halkı hem UBP hem de diğer siyasi partilerle işbirliği içinde Gazimağusa'nın kalkınmasının sağlanacağını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.