GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Belediyesi Türkiye'den Gaziantepli derneklerin katıldığı bir yemek düzenledi

Gazimağusa Belediyesi Türkiye’den Gaziantepli derneklerin katıldığı bir yemek düzenledi

Gazimağusa Belediyesi, KKTC Gaziantepliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Türkiye Gaziantep Dernekleri Fedarasyonu'na üye olması nedeniyle Türkiye'den Gaziantepli derneklerin katıldığı bir yemek düzenledi. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'in ülkemizde bulunan Türkiye Gaziantep Dernekleri Fedarasyonu Başkanı Mehmet Güçtekin ile Akdeniz, Ege ve Marmara gibi bölgelerin Gaziantep derneklerinin de yer aldığı yemek dün DAÜ Deniz Tesisi'nde yapıldı.

Yayın Tarihi: 12/01/15 14:46
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Belediyesi Türkiye’den Gaziantepli derneklerin katıldığı bir yemek düzenledi
A- A A+

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, Gazianteplilerle bir arada olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek, Gaziantep ile Gazimağusa'nın gazilik ünvanına sahip olduğunu, iyi iletişim kurduklarını, Gaziantep dernekleriyle sıklıkla görüştüğünü söyledi. Gazimağusa'ya ilk kez gelenlerin ilk izlenimlerinin önemli olduğunu, Gaziantep gibi büyük bir bölgeden gelenlerin de görüşlerini alacağını ifade eden Arter, Gazimağusa'nın hem üniversitesi şehri hem kültürel ve tarihsel açıdan zengin bir şehir olduğunu, Gaziantep'in ekonomide ve sanayideki deneyimlerinin KKTC ile paylaşılmasının önemine dikkat çekti. Arter, bu tür ilişkilern artması gerektiğini kaydederek, hem belediyeye hem derneklere görev düştüğünü söyledi.

KKTC Gaziantepliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mesut Ayar, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'e derneklerine katkılarından dolayı plaket takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.