GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam'a nezaket ziyareti gerçekleştirildi

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam'a nezaket ziyareti gerçekleştirildi

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gelen Türkiye Cumhuriyeti (TC) Esenyurt Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Can İkizler ve TC Türk Belediyeciler Birliği Genel Başkanı Mehmet Ali Süren, 16 Ocak 2015 Cuma günü, sabah saatlerinde, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam'ı makamında ziyeret etti. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında DAÜ hakkında geniş bilgiler veren Prof. Dr. Osam, konuklara ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Yayın Tarihi: 16/01/15 15:30
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam'a nezaket ziyareti gerçekleştirildi
A- A A+

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osam, DAÜ'nün 36 yıllık geçmişi ile Kıbrıs adasının en köklü üniversitesi konumunda bulunduğunu ifade ederek, her geçen yıl gelişmeye ve büyümeye devam ettiğini vurguladı. DAÜ'deki öğrenci ve öğretim görevlisi profili, kampüs ve alt yapı olanakları, fakülte ve bölümler hakkında bilgi veren Prof. Dr. Osam, akreditasyona büyük önem verdiklerini vurgulayarak, birçok bölümün uluslararası akreditasyona sahip olduğunun ve tüm bölümleri akredite etmek amacıyla çalışmaların devam ettiğinin de altını çizdi.

Prof. Dr. Osam'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Prof. Dr. İkizler ve Süren, KKTC'yi ve DAÜ'yü ziyaret ediyor olmaktan dolayı duydukları mutluluğu ifade ettiler. Ziyarette DAÜ ve Esenyurt Üniversitesi ile önümüzdeki dönemlerde yapılabilecek işbirliği konuları da görüşüldü. DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam tarafından konuklara DAÜ logolu lefkara işi hediye takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.