GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Eroğlu, Mağusa'yı ziyaret etti...

Eroğlu, Mağusa'yı ziyaret etti...

Cumhurbaşkanı ve bağımsız cumhurbaşkanı adayı Dr. Derviş Eroğlu, Kıbrıs Türk halkının 19 Nisan seçimlerinde güçlü bir irade ortaya koyarak hem Rum liderliğine hem de dünyaya bir mesaj vereceğini belirtti

Yayın Tarihi: 19/03/15 16:38
okuma süresi: 2 dak.
Eroğlu, Mağusa'yı ziyaret etti...
A- A A+

Eroğlu bugün Mağusa'yı ziyaret etti. Ziyaretleri çerçevesinde Mağusa Devlet Hastanesi ile Kombos Meydanı'nda esnafla bir araya gelen Eroğlu'na vatandaşlar büyük sevgi ve ilgi gösterdi.

Temasları sırasında Eroğlu'na UBP Genel Sekreteri ve Gazimağusa İlçe Başkanı Sunat Atun, UBP Gazimağusa Milletvekilleri Dr. Ahmet Kaşif, Hamza Ersan Saner, Dr. Erdal Özcenk ve Dursun Oğuz, Mağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ile UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Canaltay eşlik etti.

Derviş Eroğlu temasları sırasında 19 Nisan seçimlerinin başarılı geçeceğini, halkın bu yönde mesaj verdiğini kaydetti.

Halkın, sandıkta göstereceği bu tavırla da Rum tarafına ve dünyaya mesaj niteliğinde güçlü bir iradeyi ortaya koyacağından şüphe duymadığına vurgu yapan Cumhurbaşkanı, "halkımızın Kıbrıs konusunda ne istediği bellidir. Biz de halkın istek ve beklentilerini biliyoruz. Politikalarımızı ve çalışmalarımızı da buna paralel geliştirip ortaya koyuyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.