GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Derviş Eroğlu oyunu kullandı...

Derviş Eroğlu oyunu kullandı...

Mağusa'da Polatpaşa İlkokulu 34 nolu sandıkta eşi Meral Eroğlu ile birlikte oyunu kullanan Eroğlu'nu geniş bir basın ordusu izledi.

Yayın Tarihi: 19/04/15 11:02
okuma süresi: 1 dak.
Derviş Eroğlu oyunu kullandı...
A- A A+

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve eşi Meral Eroğlu, oylarını, Gazimağusa'da, Polatpaşa İlkokulu'nda 34 numaralı sandıkta kullandı.

Eroğlu, oyunu kullanmasının ardından basına açıklama da yaptı. Eroğlu yaptığı kısa açıklamada "Uzun bir propaganda süreci geçirildi. Herkese hayırlı olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, çok temiz bir seçim kampanyası yürütüldüğünü, bunun demokrasi açısından önemli olduğunu söyledi.

Müzakerelerin yakın zamanda başlamasının beklendiğine de işaret eden Eroğlu, önemli olan Kıbrıs Türk halkının istek ve düşünceleri doğrultusunda müzakereleri bir çözüme ulaştırabilecek bir adayın sandıktan çıkması olduğunu kaydetti.

Eroğlu, halkın iradesinin en temiz bir şekilde yansıması ve çıkacak sonuçların KKTC'ye hayırlı olmasını temennisinde de bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.