GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Mağusa Festivali'nde yarın Bülent Ortaçgil-Erkan Oğur-İsmail Hakkı Demirciler konseri yapılacak

Mağusa Festivali’nde yarın Bülent Ortaçgil-Erkan Oğur-İsmail Hakkı Demirciler konseri yapılacak

Gazimağusa Belediyesi'nin bu yıl 19.'sunu düzenlediği Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali, yarın(23 Haziran) akşam saat 21:30'da Salamis Antik Tiyatro'da Bülent Ortaçgil-Erkan Oğur-İsmail Hakkı Demirciler konseri yapılacak.

Yayın Tarihi: 22/06/15 15:03
okuma süresi: 2 dak.
Mağusa Festivali’nde yarın Bülent Ortaçgil-Erkan Oğur-İsmail Hakkı Demirciler konseri yapılacak
A- A A+

19. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Türizm Festivali yarın akşam çok farklı bir performansa tanık olarak, önce Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu'nun sahne alacağı gecede 16. Yüzyıldan bu yana uzanan deyişleri seslendirecek. Daha sonra gitarı ile Bülent Ortaçgil'in de katılmasıyla üç büyük ozan hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

Bu yıl, 18 Haziran-9 Temmuz tarihleri arasında birbirinden kaliteli etkinliklere ev sahipliği yapacak Salamis Antik Tiyatro, 25 Haziran'da Cristina Branco, 26 Haziran'da Ankara Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu, 29 Haziran'da Muammer Ketencoğlu Balkan Yolculuğu, 30 Haziran'da Zara, 2 Temmuz'da Burhan Öcal ve İstanbul Oriental Ensemble, 5 Temmuz'da Hüseyin Kırmızı Project, 7 Temmuz'da Gökhan Türkmen ve 9 Temmuz'da Lara Fabian'ı ağırlayacak.

Etkinlik biletleri, Lefkoşa, Mağusa ve Girne Deniz Plazalardan ve Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi'nden alınabilir. Ayrıca tüm etkinlikleri kapsayan kombine biletler 120 TL fiyatla satılıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.