GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Mağusa Festivali'nden 3 büyük ozan geçti

Mağusa Festivali’nden 3 büyük ozan geçti

Gazimağusa Belediyesi'nin bu yıl 19.'sunu düzenlediği Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali, dün akşam Türkiye'nin 3 büyük ozanını ağırladı.

Yayın Tarihi: 24/06/15 13:34
okuma süresi: 2 dak.
Mağusa Festivali’nden 3 büyük ozan geçti
A- A A+

Salamis Antik Tiyatro'nun büyüleyici ortamında Erkan Oğur-İsmail Hakkı Demirciler'in deyişler seslendirmesiyle duygusal bir havada başlayan konserde daha sonra Bülent Ortaçgil'in sahneye çıktı. 16. Yüzyıldan bu yana uzanan deyişleri seslendiren 3 büyük ozan festival izleyicisine çok farklı bir performans sunarken, Bülent Ortaçgil'in tek başına sergilediği performans da izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Bu yıl, 18 Haziran-9 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen 19. Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali'nde 25 Haziran'da Cristina Branco, 26 Haziran'da Ankara Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu, 29 Haziran'da Muammer Ketencoğlu Balkan Yolculuğu, 30 Haziran'da Zara, 2 Temmuz'da Burhan Öcal ve İstanbul Oriental Ensemble, 5 Temmuz'da Hüseyin Kırmızı Project, 7 Temmuz'da Gökhan Türkmen ve 9 Temmuz'da Lara Fabian sahneye çıkacak.

Etkinlik biletleri, Lefkoşa, Mağusa ve Girne Deniz Plazalardan ve Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi'nden alınabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.