GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusa'da su kesintisi

Gazimağusa'da su kesintisi

Güzelyurt-Gazimağusa arasındaki su hattında meydana gelen patlak nedeniyle Gazimağusa'ya su verilemiyor. KKTC Su İşleri Dairesi'nin sorumluluğunda olan hat üzerinde tamirat çalışması başlatılıyor.

Yayın Tarihi: 03/07/15 13:51
okuma süresi: 1 dak.
Gazimağusa'da su kesintisi
A- A A+

Bugün tespit edilen patlağın tamirat çalışmasının ne kadar süreceği bilgisi verilmedi. Yeni duruma göre dönüşümlü dağıtım programının uygulanacağından, aksama olma ihtimaline karşı suyun tasarruflu kullanması gerektiği kaydedildi.

Su İşleri Dairesi'nin yürüttüğü tamirat çalışmalarında sürenin uzaması ihtimaline karşı vatandaşları su kullanımında ihtiyatlı davranmaya çağıran Gazimağusa Belediyesi Su İşleri Yetkilileri, Gazimağusa Belediyesi deniz Suyu Arıtma Tesisi'nden bölgeler dönüşümlü olarak su vermek için şartları zorlayacaklarını belirttiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.