GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter personel ile bayramlaştı

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter personel ile bayramlaştı

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, belediyenin şubeleri ve ana binadaki personel ile bayramlaştı.

Yayın Tarihi: 16/07/15 14:24
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter personel ile bayramlaştı
A- A A+
Saat 10:00'dan itibaren belediyenin ana binası dışında hizmet veren kreş, liman kantarı, demirci ve dülger atölyeleri, temizlik, park-bahçe, su işleri ve bayındırlık şubelerine giden Belediye Başkanı İsmail Arter, personelin Ramazan Bayramı'nı kutladı ve tek tek her personelle bayramlaştı. Ardından ana binadaki personeli makamında kabul ederek bayramlaşan Başkan İsmail Arter, halkın Ramazan Bayramı'nı huzur ve mutluluk içinde geçirmesini dileyerek, "tüm halkımızın bayramını canı gönülden kutlarım" dedi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter açıklamasında, Ramazan Bayramı nedeniyle hareketliliğinin artacağı kentte belediyeye büyük görevler düştüğünü, 3 günün sıkıntısız bir şekilde geçmesi için her türlü tedbiri aldıklarını söyledi. Şube amirlerinin on-call olarak görev başında olduğunu, ekiplerin organize edildiğini, zabıta mezarlık ziyareti yapılacağı için temizlik ve su açısından tedbirlerin alındığını, ekiplerinin göreve devam ettiğini söyledi. Son 15 gündür su sıkıntısına neden olan sorunların belediye ile devlet su işlerinin çalışmaları ile giderildiğini ve bölgelere belirlenen program çerçevesinde su verilmeye başlandığını ifade ederek, herhangi bir sıkıntı ve sorunun çıkmasını beklemediğini söyledi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.