GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Mağusa'da kavga ve bıçaklama

Mağusa'da kavga ve bıçaklama

21.07.2015 tarihinde, saat 22:30 sıralarında, Gazimağusa'da, Gökkuş Sokak üzerinde, M.M.M.(E-30) ve A.A.D.(E-27), arasında çıkan tartışma neticesinde kavga ettikleri sırada, M.M.M. tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu sivri uçlu bıçak ile A.A.D.'yi sağ ve sol eli ile sol koltuk altı ve sol karın boşluğundan yaralamış, A.A.D. ise söz konusu bıçak ile M.M.M.'yi sol koltuk altından ve boğaz kısmından yaralamıştır.

Yayın Tarihi: 22/07/15 13:56
okuma süresi: 1 dak.
Mağusa'da kavga ve bıçaklama
A- A A+
21.07.2015 tarihinde, saat 22:30 sıralarında, Gazimağusa'da, Gökkuş Sokak üzerinde, M.M.M.(E-30) ve A.A.D.(E-27), arasında çıkan tartışma neticesinde kavga ettikleri sırada, M.M.M. tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu sivri uçlu bıçak ile A.A.D.'yi sağ ve sol eli ile sol koltuk altı ve sol karın boşluğundan yaralamış, A.A.D. ise söz konusu bıçak ile M.M.M.'yi sol koltuk altından ve boğaz kısmından yaralamıştır. Adı edilenler yapılan ilk yardım tedavilerini müteakip taburcu olduktan sonra tutuklanmışlardır. Soruşturma devam etmektedir.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.