GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Khora Kitapevi Mağusa'da şube açıyor

Khora Kitapevi Mağusa'da şube açıyor

Temmuz ayında beşinci yılını kutlayan Khora Kitap Cafe, Lefkoşa'dan sonra Mağusa'da şube açıyor. 14 Ekim Çarşamba günü saat 19.00'da gerçekleşecek olan açılış etkinliğine Mağusalı sanatçı ve yazarlar ile tüm kitap severler davet edildi. Suriçi'nde açılacak olan kitap evi, 4 Naim Efendi Sokak Bandabuliya yanında yer alıyor.

Yayın Tarihi: 12/10/15 11:19
okuma süresi: 2 dak.
Khora Kitapevi Mağusa'da şube açıyor
A- A A+

Açılışı Mehmet Seyis yapacak

Sanatçı ve yazarlara olduğu kadar emeğe ve emekçiye de önem veren kitap evinin açılışını, ülkemizdeki emek mücadelesinin değerli bir şahsiyeti olan ve yıllarca sendikacılık yapan Mehmet Seyis gerçekleştirecek.

Kıbrıs'tan, Türkiye'den ve dünyadan yüzlerce kitap...

Khora Kitap Evi'nde roman, politika, inceleme, felsefe, tarih, bilim, sanat, şiir, yemek kitapları, çocuk kitapları ve daha pek çok türde yüzlerce kitap Mağusalı okurların beğenisine sunuluyor. Ayrıca yerli ve yabancı yazarların eserlerinden oluşan ve Khora Yayınevi'nin bastığı kitapların da yer aldığı Kıbrıs kitapları bölümü, çeşitli ve zengin kaynaklar içermekte. Türkiye'den ve dünyadan kitapların sipariş edilebileceği Khora Kitap Evi'nde, önümüzdeki günlerde yerli ve yabancı şair ve yazarlar ile kitap tanıtımları ve imza günleri gerçekleştirilecek.

Kitaba engelsiz yaklaşım

Mağusa'nın tarihi ve kültürel dokusuna yakışan bir kitap evi olarak tasarlanan Khora'nın binasına engelsiz giriş de mümkün. Yıllardır öğrencilerin ve kent insanının ihtiyaç duyduğu kitapçının artık daha yakınlarında olacağını belirten Khora yetkilileri, "Lefkoşa'da beş yıl önce açtığımız ve geçen yıllar içinde hem sanatçı ve yazarlarımızın hem de okurların gözde mekanı olan Khora'nın, Mağusa'da da kitap severlerin ilgi odağı olacağını umuyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.