GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Mağusa okullarında Şubat tatili temizliği

Mağusa okullarında Şubat tatili temizliği

Gazimağusa Belediyesi, 2015-2016 öğretim yılının yarı yıl tatilinde kent genelindeki tüm okullarda genel hijyen koşullarının sağlanması için çalışma yapıyor. Her yıl eğitim öğretim yılı öncesinde okulların genel durumuyla ilgili uygulamasını Şubat tatilinde de sürdüren Gazimağusa Belediyesi, temizlik çalışmasıyla birlikte ağaç budamaları da yapıyor.

Yayın Tarihi: 04/02/16 14:51
okuma süresi: 1 dak.
Mağusa okullarında Şubat tatili temizliği
A- A A+

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, açıklamasında, Temizlik Şubesi ve Park ve Bahçeler Şubesi'nin hafta başından itibaren yürüttüğü çalışmalarda 21 okulda ot temizliği ve budama yapılacağını,19 okulda çalışmaların tamamlandığını, amaçlarının eğitimin ikinci dönemine okulları hazır hale getirmek olduğunu söyledi. Okulların gereken koşullarda hizmet vermeleri için yasal çerçevede katkılarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Arter, temizlik ve budama çalışmalarının ardından hijyenik koşullar açısından sıkıntı yaşanmaması için Sağlık Şubesi'nin haşereye ve zararlılara karşı önlem olarak ilaçlama yapacağını, gereken durumlarda Bayındırlık Şubesi'nin de çalışma yaptığını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.