GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Arter: "Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız"

Arter: "Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız"

Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çamlık Spor'un şampiyon takımı Belediye başkanı İsmail Arter'i ziyaret ederek Çamlık Spor Kulübü Başkanı Haluk Harutoğlu, kulüp antrenörü ve oyunculardan oluşan heyet makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı İsmail Arter'e şampiyonluk kupasını takdim etti.

Yayın Tarihi: 24/02/16 16:10
okuma süresi: 2 dak.
Arter: "Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız"
A- A A+

Gazimağusa Belediyesi'nin uzun yıllardan sonra hayat verdiği Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor, iki yıl üst üste Rauf Raif Denktaş Federasyon Kupası'nı kazanan erkek takımı Voleybol'daki başarılarına devam ediyor.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor Kulübü erkek takımının Rauf Raif Denktaş Federasyon Kupası Şampiyonu olarak kendilerine büyük gurur yaşattığını, gençlerin başarılar kazanmasının belediyenin spor alanına verdiği desteğin ne kadar doğru olduğunu gösterdiğini belirtti.

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarını ifade etti. Voleybol Federasyonu'nun Rauf Raif Denktaş kupası'nı iki yıl üst üste kazanan erkekler takımının büyük bir başarı gösterdiğini, diğer spor takımlarının da başarılı olması için aynı desteği vermeye devam edeceklerini, ne kadar çok genci spora çekebilirlerse aynı oranda başarılı olacaklarını söyledi. Gazimağusa Belediyesi olarak gençlere sundukları sportif imkanları artırmaya ve spora destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Arter, kulübün yöneticilerini antrenörünü ve oyuncularını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Çamlık Spor Kulübü Başkanı Haluk Harutoğlu, Belediye'nin desteğiyle devam ettikleri faaliyetlerinde oyuncularının büyük başarı göstererek federasyon kupasını kazandığını ifade ederek, kazandıkları kupanın belediyenin verdiği destekle mümkün olduğunu ifade ederek Belediye Başkanı İsmail Arter'e teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.