GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusa Belediyesi, Dünya Şiir Günü'nü kutluyor

Gazimağusa Belediyesi, Dünya Şiir Günü'nü kutluyor

Gazimağusa Belediyesi, Dünya Şiir Günü'nü uluslararası boyutuyla öne çıkan Gazimağusa Şiir Günleri organizasyonu ile kutluyor. Ülkemizden ve yurt dışından şairlerin katılacağı etkinliklerin ilk günkü programı,21 Mart Pazartesi günü saat 10.00'da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda Gazimağusa bölgesindeki lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik yapılacak.

Yayın Tarihi: 18/03/16 13:25
okuma süresi: 1 dak.
Gazimağusa Belediyesi, Dünya Şiir Günü'nü kutluyor
A- A A+
Gazimağusa Şiir Günleri'nin ikinci gün programı, Doğu Akdeniz Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü işbirliğiyle 22 Mart Salı günü saat 10:30'da DAÜ Mustafa Afşin Ersoy Salon'unda yapılacak.

Etkinliklere ülkemizin şairlerinin yanı sıra, İngiltere'den, Norveç'ten, Slovenya'dan, İspanya'dan ve Türkiye'den şairler de katılacak. Şiir Günleri etkinliklerinde, şiir ve müzik dinletileri yer alacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.