GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Kaçak olduğu düşünülen kuzu, keçi ve koyun kelleleri ele geçirildi

Kaçak olduğu düşünülen kuzu, keçi ve koyun kelleleri ele geçirildi

Gazimağusa polisi ve Gazimağusa Belediyesi zabıta ekipleri aldıkları bir ihbar doğrultusunda Cahit Sıtkı Tarancı Caddesi üzerinde bulunan Afin Kasap'a baskın düzenlendi. Söz konusu işletmede iki yüzün üzerinde kaçak olduğu tahmin edilen kuzu, keçi ve koyun kellesi ele geçirildi. İşletmede et satışı Belediye Sağlık Birimi tarafından durduruldu.

Yayın Tarihi: 21/04/16 17:53
okuma süresi: 1 dak.
Kaçak olduğu düşünülen kuzu, keçi ve koyun kelleleri ele geçirildi
A- A A+
Gazimağusa Belediye Zabıtalar ve Gazimağusa Belediyesi sağlık bölümü ekipleri bu sabah işletmede yaptıkları incelemelerde mühürlü ve mühürsüz birçok kuzu, keçi ve koyun kellesi bulundu.

İşletmede et satışı Belediye Sağlık Birimi tarafından durduruldu. Polis ekipleri ise soruşturma başlattı.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter açıklamasında, et satışı yapan işyerlerinin vatandaşın sağlıklı et tüketmesi için gerektiği gibi faaliyet sürdürmesi gerektiğini belirterek, insan sağlığına tehdit oluşturabilecek kaçak et kesimi başta olmak üzere her duruma anında müdahale etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Belediye Başkanı İsmail Arter, söz konusu işyerinin sağlıksız koşullarda ve yasalarca belirtilmiş belediye mezbahası dışında bir yerde kesim yaptığının tespit edildiğini ve işyerinin mühürlendiğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.