GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Maraş halkı Bet Ofislere karşı ayaklandı

Maraş halkı Bet Ofislere karşı ayaklandı

Gazimağusa'ya bağlı olan Maraş bölgesinde bugün, Maraş Birlik Dayanışma Derneği ile Maraş halkı Bet ofislere karşı bir protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 21/04/16 17:50
okuma süresi: 1 dak.
Maraş halkı Bet Ofislere karşı ayaklandı
A- A A+

Yürüyüşlerine dernek önünde başlayan eylemciler,bölgede bulunan Bet ofisin önüne gelerek konuşmalarını gerçekleştirdiler.

İlk olarak söz alan Enes Obuz; "Kumarhanecilik bir turizm sektörü değildir. Biz bu cennet vatanın kumarhane adası olarak anılmasına izin vermeyeceğiz. Kuzey Kıbrıs Türk Hükümetini acilen göreve davet ediyoruz" dedi.

Ardından söz alan, geçtiğimiz gün kardeşini kaybeden Nuri Çeviker ise; "Kırk yıldır beş kuruşluk yatırım yapmadılar ve milletin geleceğini çaldılar. Şimdi de hayatlarımızı karartmaya çalışıyorlar , ailelerimizi karartmaya çalışıyorlar. Aslında bu bir politikadır. Bet ofislerine ortak olan milletvekilleri var" dedi.

Eylemde son konuşmayı yapan Maraş Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Demirsöz ise; "Son yıllarda sessizce mahallere sızan bet ofisleri büyük tehlike yaratmaktadır" dedi.

MHA

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.