GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

"Acil Servis'te pansuman yapmıyoruz"

"Acil Servis'te pansuman yapmıyoruz"

Kavurucu sıcaklarda çalışmayan klimalarıyla hastaların zor anlar yaşadığı Mağusa Devlet Hastanesi bu kez de "Acil Servis'te pansuman yapmıyoruz" iddiasıyla gündeme geldi… Kıbrıs Postası'na konuşan ve 'hastane yetkililerinin kendini beğenmiş tavırları' olduğu iddiası ile de yakınan Soner Tok, "Orada ölsek kimsenin umurunda olmayacak, böyle Hastane mi olur?" diye konuştu.

Yayın Tarihi: 30/07/16 09:14
okuma süresi: 2 dak.
"Acil Servis'te pansuman yapmıyoruz"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Fatoş Yavuz

Kavurucu sıcaklarda çalışmayan klimalarıyla hastaların zor anlar yaşadığı Mağusa Devlet Hastanesi bu kez de "Acil Servis'te pansuman yapmıyoruz" iddiasıyla gündeme geldi…

Önceki gün kolu yanan Soner Tok, önce pratisyen hekim tarafınca müdahale yapıldı, ardından Acil Servis'e giden Tok, burada tedavi olmak isteyince "Biz burada pansuman yapmıyoruz" açıklamasıyla Acil Servis'ten gönderildi.

Kıbrıs Postası'na konuşan ve 'hastane yetkililerinin kendini beğenmiş tavırları' olduğu iddiası ile de yakınan Tok, "Orada ölsek kimsenin umurunda olmayacak, böyle Hastane mi olur?" diye konuştu.

Tok, sargı bezinin açılması sonucunda yanık kolundaki derinin yüzüldüğünü de iddia ederek şöyle konuştu: "İlk polikliniğe pansuman odasına gittim fakat oda boştu. Uzun süre orda bekledim benimle kimse ilgilenmediği için evime gitmek zorunda kaldım. Yarım saat sonra tekrar gittiğimde orada iki pratisyen gördüm.. Onlar ellerinden geldiğince koluma pansuman yapmaya çalıştı fakat eve gittiğimde sargılar açılmış durumdaydı.

İkinci derece yanık olan kolumdaki sargı bezlerinin açılması sonucunda kolumdaki deri yüzüldü. Tekrar Acil servise gidip kolumu gösterdiğim zaman Hastane görevlisi "Bizim yapabileceğimiz bir şey yok, Burada pansuman yapamıyoruz diyerek beni Acil servisten göndermeye çalıştı bende ona kolum böyle mi kalacak diye sorduğumda evet böyle kalacak cevabını aldım…"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.