GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

CTP Mağusa İlçe Başkanlığı için tek aday Oktay Kayalp!

CTP Mağusa İlçe Başkanlığı için tek aday Oktay Kayalp!

CTP Mağusa İlçe Başkanlığı'na Oktay Kayalp tek aday olan isim oldu. İlçe Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeliği adaylığı için dün son başvurular yapıldı.? 10 kişilik İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine, 10 kişi adaylık başvurusu yaparken, 3 kişilik Disiplin Kurulu üyeliği için de 3 kişi aday oldu.

Yayın Tarihi: 05/10/16 11:46
okuma süresi: 3 dak.
CTP Mağusa İlçe Başkanlığı için tek aday Oktay Kayalp!
A- A A+
CTP Mağusa'da İlçe Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeliği adaylığı için dün son başvurular yapıldı.? Başkanlık için ise tek aday var; Oktay Kayalp. 10 kişilik İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine, 10 kişi adaylık başvurusu yaparken, 3 kişilik Disiplin Kurulu üyeliği için de 3 kişi aday oldu.

Öte yandan siyasi kulislerde İlçe Başkanlığı için adı geçen Ali Gülle'nin ise dün gerçekleşen başvuru kabulleri sırasından sosyal medyadan "Yarın bizimdir yoldaşlar, Venselemos" yazması dikkat çekti.
?CTP Mağusa İlçesi Kongresi ise 11 Ekim'de gerçekleşecek.

İlçe Başkanı Adayı

Oktay Kayalp

?İlçe Yönetim Kurulu Adayları:?

Tijen Coşar?

Çimen Varer?

Sıdıka Özdoğan?

Erdoğan Sabriler?

Erol Adalıer?

Burak Kumsal?

Sertaç Yalçın?

Mehmet Kinel

?Erhan Tatlıses?

Cemal Mert

Disiplin Kurulu Adayları:?

Osman Kocatürk

?Saffet Mehmetalioğulları?

Özgür Dayıoğlu

Cumhuriyetçi Türk Partisi, 12-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan 26. Olağan Kurultayı'na ilçe kongrelerini yaparak hazırlanıyor. Buna göre yarın Güzelyurt'ta yapılacak ilçe kongresinin ardından Girne 10 Ekim'de, Mağusa 11 Ekim'de ve Lefkoşa 12 Ekim'de yapılacak. İlçe yönetimlerine aday olmak isteyenlerin kongre tarihinden 15 gün önce kısa özgeçmişleri ve birer fotoğraf ile bağlı olduğu ilçeye başvurması gerekiyor. Başvuruların ardından aday tanıtım etkinlikleri düzenlenecek ve yeni yönetimlerin belirlenmesi ile birlikte büyük kurultaya gidilecek.

DELEGELİK KALKTI ÜYELER OY KULLANACAK

CTP Tüzük Kurultayı geçtiğimiz Mayıs ayında gerçekleştirilmiş, tüzükte öngörülen değişikliklerin tümü kabul edilmişti. Yeni tüzüğe göre delege sistemi son bularak üye sistemine geçildi. Yüzde 30 olan cinsiyet kotası yüzde 40'a yükseltildi. Görev süreleri 3 dönem olarak sınırlandı. PM üye sayısı doğal üyelikler kaldırılarak 40'tan 75'e yükseltildi. Genel Sekreterlik bünyesinde politika oluşturulması amacıyla AR-GE bürosu oluşturma kararı alındı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.