GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Bağışkan, Mağusa'da yaşanan doğa katliamını gözler önüne serdi

Bağışkan, Mağusa'da yaşanan doğa katliamını gözler önüne serdi

Eski Eserler ve Müzeler Dairesi Eski Müdür Yardımcısı Tuncer Hüseyin Bağışkan, Mağusa'da yaşanan doğa katliamını gözler önüne serdi. Bağışkan'ın iddiasına göre Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü ile Kamyoncular Birliği arasında bulunan koruluktaki tüm ağaçlar Mağusa Belediyesi tarafından kesildi. Bağışkan, koruluğun eski ve yeni halini paylaşarak ağaç kıyımının boyutunu kamuoyunun dikkatine getirdi.

Yayın Tarihi: 27/11/16 17:59
okuma süresi: 1 dak.
Bağışkan, Mağusa'da yaşanan doğa katliamını gözler önüne serdi
A- A A+

Eski Eserler ve Müzeler Dairesi Eski Müdür Yardımcısı Tuncer Hüseyin Bağışkan, Mağusa'da yaşanan doğa katliamını gözler önüne serdi.



Bağışkan'ın iddiasına göre Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü ile Kamyoncular Birliği arasında bulunan koruluktaki tüm ağaçlar Mağusa Belediyesi tarafından kesildi. Bağışkan, koruluğun eski ve yeni halini paylaşarak ağaç kıyımının boyutunu kamuoyunun dikkatine getirdi.



Tuncer Hüseyin Bağışkan'ın paylaşımı şu şekilde:

"Mağusa'da Türk Gücü ile Kamyoncular Birliği yanındaki koruluğun Belediye tarafından kökten kesilip yok edildiği bugün itibarıyla bilgime getirildi.... Olacak şey mi bu? Kesilen ağaçaların kimin evine yakacak olarak götürüldüğünü bayağı merak etmeye başladım.... İlgilileriln bilgisine saygı ile sunulur..."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.