GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Mersinlik-Tatlısu anayolunda kaza: 4 yaralı var!

Mersinlik-Tatlısu anayolunda kaza: 4 yaralı var!

Tüm uyarılar ve önlemlere rağmen ülkede trafik kazalarının önü bir türlü alınamıyor.

Yayın Tarihi: 22/07/17 22:13
okuma süresi: 2 dak.
Mersinlik-Tatlısu anayolunda kaza: 4 yaralı var!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Mersinlik-Tatlısu yolunda bu akşam meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı!



Van tipi bir araç, bir salon araç ve saman balyası yükşü bir traktörün karıştığı kazada 4 kişi yaralanarak tedavi altına alındı.



Yaralıların hafif yaralı oldukları öğrenildi. Kazanın meydana geldiği yol bir süreliğine trafiğe kapandı.



Saat 21:30 sıralarında Mersinlik-Tatlısu anayolundaki kaza; 46 yaşındaki Mehmet Cemal Kemancıoğlu yönetimindeki MN 208 plakalı traktörün önündeki araçları hatalı olarak geçmesi neticesinde meydana geldi.

Kemancıoğlu'nun hatalı geçişi fark ederek sol şeride geri geçmeye çalıştığı sırada önünde aynı istikamete seyreden 33 yaşındaki Yalçın Dursun yönetimindeki BH 418 plakalı araca arkadan çarptı.

Kontrolden çıkan araç yolun sağına geçerek önce karşı istikametten gelen 36 yaşındaki Mustafa Çapkın yönetimindeki KT 152 plakalı araca, ardından da yine geçmeye çalıştığı traktöre çarptı ve takla atarak durabildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.