GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Arter'i ziyaret etti

Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Arter'i ziyaret etti

Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronlar Birliği Başkanı Osman Amca ve yönetim kurulu üyeleri Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret ederek sektörde yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgi verdi.

Yayın Tarihi: 17/08/17 13:36
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Arter'i ziyaret etti
A- A A+
Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronlar Birliği Başkanı Osman Amca ve yönetim kurulu üyeleri Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret ederek sektörde yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgi verdi. İnşaat Taşeronlar Birliği Başkanı Osman Amca hazırladığı çalışma dosyasını Gazimağusa Belediye Başkanı ismail Arter'e sundu.

İsmail Arter; Gazimağusa Belediyesi olarak devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile sürekli istişare içerisinde olduklarını, inşaatların yasal çerçevede denetlendiğini söyledi. Gazimağusa Belediyesi'ne yaptıkları ziyaretten memnun olduğunu, Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Osman Amca; Bölgelerde üyeler ile istişare yaparak sıkıntılara çözüm aradıklarını, inşaat taşeronları birliğine üye olmayan inşaat işleri ile uğraşan inşaatçılar ile mücadele edilmesi yönünde ortak çalışma yapılması gerektiğini söyledi. Gazimağusa Belediyesi Başkanı İsmail Arter'e sorunlarına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.