GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

Torun 13 gün sonra teslim oldu

Torun 13 gün sonra teslim oldu

Mağusa'da önceden aralarında husumet bulunan Hacı Kavuş'u beraberindeki 2 kişi ile birlikte tasarrufundaki metal job ile döverek hastanelik eden Ali Hıdır Torun tutuklandı.

Yayın Tarihi: 23/09/17 09:04
okuma süresi: 3 dak.
Torun 13 gün sonra teslim oldu
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da önceden aralarında husumet bulunan Hacı Kavuş'u beraberindeki 2 kişi ile birlikte tasarrufundaki metal job ile döverek hastanelik eden Ali Hıdır Torun tutuklandı.

8 Eylül'de meydana gelen olayın ardından polis soruşturma başlatırken, zanlı Ali Hıdır Torun polise 13 gün sonra kendi gelerek teslim oldu.

Zanlı Torun " Ciddi darp", "Tecavüzkar alet taşıma", "Rahatsızlık" ve "Uygunsuz tavır ve hareket" suçlamaları ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılırken, aleyhindeki soruşturmanın tamamlanmasının ardından teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

BET OFİS İÇİNDE SOPALI KAVGA

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Engin Yıldız mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Ali Hıdır Torun'un 8 Eylül tarihinde saat 15:00'deMağusa'da beraberinde bulunan Mücahit Kaya ve İsmail Aslan ile birlikte, daha önceden aralarında husumet bulunan Hacı Kavuş'uKaliland bölgesinde faaliyet gösteren bir bet salonu içinde tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu metal job ve elleri, ayakları ile defalarca vurarak Kavuş'u ciddi şekilde darp ettiğini açıkladı. Zanlının 21 Eylül tarihinde Adli Şube Amirliği'ne gelerek teslim olduğunu belirten Yıldız, zanlının derdest emri gereği tutuklandığını belirtti. Ali Hıdır Torun'un daha önceden de 1 Şubat 2017 tarihinde yaralama suçundan teminata bağlandığını ve davasının hala görüşülmediğini anımsatan Yıldız, Ali Hıdır Torun aleyhinde yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminat talebinde bulundu.

TEMİNATA BAĞLANDI

Mağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Gökhan Asafoğulları zanlı Ali Hıdır Torun'un yurt dışına çıkışını yasaklayarak kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konulması yönünde talimat verdi. Yargıç Asafoğulları, zanlı Ali Hıdır Torun'un ayrıca 5 bin TL nakdi teminat yatırmasına, KKTC vatandaşı 2 kefilin 50'şer bin TL kefalet senedi yatırmasına ve zanlının haftanın 3 gün ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.