KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Dipkarpaz Belediyesi ÇATOM ile Ziraat Bankası işbirliği

Dipkarpaz Belediyesi ÇATOM ile Ziraat Bankası işbirliği

Dipkarpaz Belediyesi ÇATOM ile Ziraat Bankası kültürel anlamda işbirliği yaptı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 03/04/14 08:57
okuma süresi: 2 dak.
Dipkarpaz Belediyesi ÇATOM ile Ziraat Bankası işbirliği
A- A A+

Başta geleneksel ve kültürel elsanatlarımız (el işlerimiz) olmak üzere Kıbrıs Türk kültürünün geçmişten günümüze ve bu günden geleceğe yansıtılıp yaşatılması, bölge Kadınlarının ülke ekonomisine ve aile bütçelerine katkıda bulunmalarının sağlanması amacıyla Dipkarpaz Belediyesi bünyesinde kurulan Dipkarpaz ÇATOM(Çok Amaçlı Toplum Merkezi ) hanımları Belediye ile Ziraat Bankasının işbirliğinde Ziraat müşterisi oldular.

Bu sayede hanımların satışlardan doğan hakedişleri Belediye tarafından Ziraat Bankası İskele Şubesinde bulunan kişisel hesaplarına aktarılacak ve ÇATOM kadınları banka kartlarını kullanarak beldemizdeki Ziraat Bankası ATM'sınden paralarını alabilecekler.

Banka hesaplarının açılış masrafı (pul parası) Dipkarpaz Belediyesi tarafından karşılanırken, Ziraat Bankası da 1 yıl boyunca ÇATOM kadınları için açılan hesaplardan hesap işletim ücreti almayacak.

Dipkarpaz ÇATOM Sorumlusu Arzu Pürtül,böyle güzel bir gelişmeyi başlatan Dipkarpaz Belediye Başkanı Sayın Mehmet Demirci'ye ve hanımların kendilerine ait hesapları olması konusunda özverili davranan Ziraat Bankası İskele Şubesi Müdürü Sayın Sedat Gülay'a çok teşekkür ettiğini belirterek,ÇATOM'u özveriyle,emekle,birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde yaşatan ÇATOM kadınlarıyla gurur duyduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.