KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Suphi Coşkun ve ekibi Dipkarpaz-Kaleburnu yolunu temizledi

Suphi Coşkun ve ekibi Dipkarpaz-Kaleburnu yolunu temizledi

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları ada genelinde düzenlenen "Hade Temizleylim" kampanyasına ortak oldu.

Yayın Tarihi: 05/06/14 17:15
okuma süresi: 2 dak.
Suphi Coşkun ve ekibi Dipkarpaz-Kaleburnu yolunu temizledi
A- A A+

Sabah 08.00-13.00 saatleri arasında çevreyi temizlemek için düzenlenen "Let's Do It" kampanyası Dipkarpaz'da da düzenlendi. Suphi Coşkun ve ekibi, Dipkarpaz Belediyesi'nde halen daha sürmekte olan süresiz grevden dolayı Dipkarpaz – Kaleburnu yolunu temizledi. Çalışanların grevde olmasından dolayı Dipkarpaz'ın içerisindeki çöplerin toplanmadığını hatırlatan Suphi Coşkun, çalışanlara saygısızlık etmek istemediklerinden dolayı Dipkarpaz'ın iç kısımlarında temizlik yapmadıklarını belirtti.

100 TORBA ÇÖP

CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun ve beraberindeki belediye meclis üyesi adaylarına yaklaşık 50 kişilik vatandaş grubu da eşlik etti ve anayolda 100 torbaya yakın çöp çıktı. Coşkun, bölgede yapılacak olan seçimlere tüm partilerin katılacağını ancak bugün yapılan temizlik çalışmasında sadece CTP-BG'nin yer aldığını, UBP, DP-UG ve TDP'nin bu çalışmaya katılmadıklarını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.