KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Blue Dream isimli Togo bandıralı gemi yakıtı bittiği için mahsur kaldı

Blue Dream isimli Togo bandıralı gemi yakıt azlığı sebebiyle arıza yaptı

Blue Dream isimli Togo bandıralı gemi, yakıtı bittiği için jeneratör arızası yaşadı ve Mağusa'nın Güneyinde Mısır istikameti 18 mil açıkta mahsur kaldı ve uluslararası SOS verdi.

Yayın Tarihi: 12/04/15 15:40
okuma süresi: 2 dak.
Blue Dream isimli Togo bandıralı gemi yakıt azlığı sebebiyle arıza yaptı
A- A A+
Kıbrıs Postası

Blue Dream isimli Togo bandıralı gemi yakıt azlığı sebebiyle arıza yaptı. Larnaka – Gazimağusa arasındaki Grego Burnu olarak bilinen bölgede karadan 18 mil açıkta olan geminin arıza nedeniyle yola devam edemediği belirtildi.

Gemi kendi imkanlarıyla düzelmeyi başardı...

Gemi yakıt ikmali için bekliyor...

Girne'den yola çıkan Söndüren kurtaran gemisi, Blue Dream'ı Mağusa Limanına çekmek üzere yola çıktı.

Söndüren'in gece 01:00 sularında yakıtsız kalan gemiye ulaşması bekleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan KKTC Kıyı Emniyeti Gemi Kurtarma Limited Şirketi Genel Müdürü Yusuf Burak, geminin yakıt azlığı nedeniyle söz konusu bölgede beklemekte olduğunu, şu ana kadar kendilerine her hangi bir yardım talebinde bulunulmadığını belirtti.

Ciddi bir durumun söz konusu olmadığını dile getiren Burak, İstanbul Milenyum Denizciliğe ait geminin karaya oturması gibi bir durumunun da söz konusu olmadığını ekledi.

Kıyı Emniyeti Romörkörlerinin görevde olduğunu ve kendilerine gelecek talep doğrultusunda verecekleri hizmetle geminin yarın sabah Gazimağusa Limanı'na çekilebileceğini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.