KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Dipkarpaz gençliğinin sorunları üzerine toplantı gerçekleştirildi

Dipkarpaz gençliğinin sorunları üzerine toplantı gerçekleştirildi

Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün ve daire personeli Dipkarpaz Belediyesi, Polis Genel Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Uzmanı, Rehber Öğretmen, İlkokul Öğretmenleri, Dipkarpaz Sağlık Merkezi ve Meslek Lisesinden bölümünde uzman kişilerle bölge gençlerinin sorunları üzerine Dipkarpaz da toplantı gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 06/10/15 12:42
okuma süresi: 2 dak.
Dipkarpaz gençliğinin sorunları üzerine toplantı gerçekleştirildi
A- A A+

Düzgün, Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun ile istişare halinde bölge gençlerinin sorunlarını ve eksikliklerini ele alarak katılımcı birim yetkilileriyle de ortaklaşa çalışma başlatılacağını vurguladı.

Sorunların en geniş platformda ele alındığı toplantıda bölge gençlerinin, eğitim, kültür, spor, sağlık, adli olay ve sosyal aktivite alanlarında ortaya çıkan sorunları ve çözüm önerileri tartışılarak masaya yatırıldı.

Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün, toplantının çok verimli geçtiğine dikkat çekerek, Dipkarpaz'ı ayakta tutan ve gençler için çok önemli olan dinamiklerin bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğunu söyledi.

Toplantı sonucunda birimlerde görevli kişilerinde birbirlerini tanıdığını ifade eden Düzgün, bu sayede gençlerin sorunlarına daha hızlı ve ekip çalışması halinde ulaşılabileceğini belirtti.

Düzgün, toplantıdan çıkan sonuçların kağıt üzerinde kalmayacağını da vurgulayarak, dairenin üzerine düşen görevleri hızla programlayarak yürürlüğe sunacaklarını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.