KARPAZ
okuma süresi: 1 dak.

Dipkarpaz ÇATOM KOOPöfke kontrolü semineri

Dipkarpaz ÇATOM KOOPöfke kontrolü semineri

KKTC'nin ilk Kadın Kooperatifi olan ve üyelerinin %90'ı hiçbir geliri ve sosyal güvencesi olmayan köy kadınlarından oluşan Dipkarpaz ÇATOM Yardımlaşma ve Kalkınma Kooperatifi,Uzman Psikolojik Danışman Sayın Afet Kalavasonlu ile Öfke Kontrolü semineri düzenledi.

Yayın Tarihi: 01/12/15 10:45
okuma süresi: 1 dak.
Dipkarpaz ÇATOM KOOPöfke kontrolü semineri
A- A A+

Seminerde insan hayatında keskin bir duygu olan öfkenin altında yatan nedenler ve öfke anında ne yapılması gerektiği incelendi.Öfkelenen kişinin sadece 3 saniye beklemesinin bile,şiddet eğilimini %70 azalttığı kaydedildi. Annelerin katıldığı seminerde,özellikle gençlerin ani öfke çıkışlarında neler yapılabileceği konuşuldu.

Seminer hakkında bir açıklama yapan ÇATOM Koop başkanı Arzu Pürtül,Dipkarpaz ÇATOM Koop'un davetine icabet ederek,Lefkoşa'dan Dipkarpaz'a gönüllü gelen Uzman Psikolojik Danışman Sayın Afet Kalavasonlu'ya teşekkür etti,kendilerinin katkılarıyla toplum hayatında önemli olan konular hakkında başka seminerler de gerçekleştirmek istediklerini belirtti,seminere katılan annelere teşekkür etti..

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.