EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ İletişim Fakültesi Kuzey&Güney'in babasını konuk etti

YDÜ İletişim Fakültesi Kuzey&Güney'in babasını konuk etti

YDÜ İletişim Fakültesi Radyo Tv ve Sinema Bölümü'nün düzenlediği "1. Medya Çalistayi" kapsamında ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Mustafa Avkıran'la söyleşi gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 29/03/13 12:35
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ İletişim Fakültesi Kuzey&Güney'in babasını konuk etti
A- A A+

İletişim Fakültesi Turuncu Amfi'de gerçekleştirilen söyleşi öncesinde Mustafa Avkıran'nın biyografisinin yer aldığı Yakın Doğu Tv tarafından hazırlanan klip izleyicilere sunuldu.

Halen devam eden Kuzey Güney dizisinin yanı sıra Kınalı Kar, Yaprak Dökümü, Karakol gibi dizilerde ve Av Mevsimi, Mutluluk ve İstanbul Kanatlarımın Altında gibi önemli film projelerde yer alan Mustafa Avkıran, dünden bugüne sanat camiasında yaşadıklarını ögrencilerle paylaştı.

Dizi sektörünün en yoğun çalisilan sektörlerden biri olduğunu savunan ünlü oyuncu, bu yoğunluğun nedeni olarak dizilerin çok tüketilen bir medya ürünü olmasını gösterdi.Bugüne kadar inandığı projelerde yer aldığını belirten Avkıran, tiyatro ve müzik yapmadan yaşayamayacağını vurguladı.

Sinemayı tiyatrodan ayıran noktanın yapılan bir sinema filminin dünyaya yayılabilen bir ürün olduğunu söyleyen Avkıran, oyunculukta eğitimin mutlaka şart olduğunu kaydetti.

Genellikle kötü adam rollerinde tanındığını söyleyen Avkıran, "her zaman iyi bir polisiyede ve komedide oynamak isterim" ifadelerini kullandı.

Dizi ve sinema sektöründe müthiş bir jenerasyon yetiştiğini vurgulayan Mustafa Avkıran, görüntü yönetmenliğine de değinerek, Kuzey Güney'in başrol oyuncularından olan Kıvanç Tatlıtuğ'u çok beğendiğini ifade ederek, genç oyuncuyla adeta baba oğul ilişkisi içerisinde olduğunu belirtti.

Söyleşinin ardından İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Yrd. Dç. Dr. Fevzi Kasap katılımından dolayı Mustafa Avkıran'a plaket takdim etti.

Söyleşi sonrası Yakın Doğu Tv mikrofonlarına konuşan ünlü oyuncu Mustafa Avkıran, 23 sene sonra Kıbrıs'a geldiğini söyledi.

Mustafa Avkıran Kıbrıs adasının adeta bir ışık cenneti olduğunu vurgularken, Yakın Doğu Üniversitesi'nin çok aydınlık bir üniversite olduğunu kaydetti.Kuzey Güney'in önümüzdeki Haziran ayında sona ereceğini söyleyen Avkıran, sinema filmi teklif edildiğini ve menajeriyle beraber değerlendireceklerini ifade etti.Baba ve sert adam rolünü iyi doldurduğunu söyleyen ünlü oyuncu içinde komedi oynama güdüsünün her geçen gün arttığını sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.