EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ İletişim Fakültesi Taner Dedeoğlu'nu ağırladı

YDÜ İletişim Fakültesi Taner Dedeoğlu'nu ağırladı

Yakın Doğu Üniversitesi 25. Yılı etkinlikleri çerçevesinde İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Başkanı Prof. Ünlen Demiralp'in girişimleriyle "Televizyon ve Magazin Gazeteciliği" konusunda bir seminer ve çalıştay düzenledi.

Yayın Tarihi: 02/04/14 13:22
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ İletişim Fakültesi Taner Dedeoğlu'nu ağırladı
A- A A+

İletişim Fakültesi Turuncu Salonda gerçekleştirilen çalıştaya Gazeteciler Cemiyeti (Ankara) Web Sitesi Editörü Gazeteci Taner Dedeoğlu konuşmacı olarak katıldı. Etkinlik kapsamında yer alan seminer ve çalıştaya gazetecilik bölümü öğrencilerinin yanısıra fakültenin diğer bölüm öğrencileri de katıldılar.

Düzenlenen etkinlik kapsamında, ögrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda röportaj ve haber yazım tekniklerinin üzerinde durulduğu ve çalıştayın başarılı sonuçlara ulaştığı bildirildi.

Taner Dedeoğlu kimdir?

1949 yılında Nevşehir'de doğdu. 1977 yılında A.İ.T.İ. akademisini bitirdi. Gazeteciliğe 1971 yılında Milliyet Gazetesi Hey Dergisi'nde başladı. 1975-1980 yılları arasında Hürriyet Gazetesi TV'de 7 Gün dergisinde çalisti. 1980 yılında döndüğü Milliyet Gazetesi'nden 1997 yılında emekli oldu.

2002-2005 arasında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde "Haber Toplama ve Yazma", "Magazin Gazeteciliği" ve "Televizyon Gazeteciliği" konularında dersler verdi.

2010 yılından bu yana Gazeteciler Cemiyeti Web Sitesi Editörü olarak çalismaktadir.

Yayımlanmış kitapları:

1. "Kenarından Köşesinden" – Anılarla Televizyon – 1992

2. "Resimli televizyon tarihi" – 2002

Dizi yazıları:

1- Beyaz Cam Anıları – Milliyet 1988

2- Londra'daki Türkler – Milliyet Avrupa baskısı 1999

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.