EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ İç Mimarlık Bölümü, 5. İç Mimarlar Bölüm Başkanları Toplantısı'na katıldı

YDÜ İç Mimarlık Bölümü, 5. İç Mimarlar Bölüm Başkanları Toplantısı'na katıldı

YDÜ İç Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Huriye Gürdallı, Kadir Has Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen, 5. İç Mimarlar Bölüm Başkanları Toplantısı'na katılarak Yakın Doğu Üniversitesi'ni temsil etti.

Yayın Tarihi: 09/04/14 11:55
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ İç Mimarlık Bölümü, 5. İç Mimarlar Bölüm Başkanları Toplantısı'na katıldı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye ve KKTC'deki İç Mimarlık Bölüm Başkanları'nın birbirleriyle tanışma ve tartışma fırsatı bulduğu toplantının ilk gününde, önceki toplantıda oluşturulan grup çalışmaları neticesinde elde edilen veriler sunuldu.

Toplantının ikinci gününde ise tüm katılımcıların görüşlerini dikkate almaya ve yeni çalışma grupları oluşturmaya yönelik bir atölye çalışması yapıldı.

Yeni çalışma konularının, "İç Mimarlık Alanında Yapılabilecek Araştırma Ortaklıkları, İç Mimarlık Eğitim Modeli, İç Mimarlık Bölümü Mezuniyet Koşulları ve Meslek Odası ile İlişkileri, İç Mimarlık Akademik Yükseltme ve Atama Kriterleri ve, İç Mimarlık Bölümü Öğrenci Kabul Esasları" ana başlıkları altında ele alınmasına karar verildi.

İç Mimarlık Bölüm Başkanları, İç Mimarlık eğitiminde karşılaşılan ortak sorunları tartışmak ve çözümler üretebilmek amacıyla yeniden bir araya gelme kararı alarak toplantıyı tamamladılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.