EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ'nün Biyomühendis adayları öğrenci kongresine katıldı

UKÜ'nün Biyomühendis adayları öğrenci kongresine katıldı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Biyomühendislik Bölümü öğrencileri Pınar Tulum ve Suna Ozansoy, Ege Üniversitesi'nde gerçekleştirilen "Biyomühendislik Öğrenci Kongresi"nde Üniversite'yi temsil etti.

Yayın Tarihi: 13/04/14 16:15
okuma süresi: 2 dak.
UKÜ'nün Biyomühendis adayları öğrenci kongresine katıldı
A- A A+

UKÜ'den verilen bilgiye göre, 15-16 Mart tarihleri arasında düzenlenen ve 17 farklı üniversitenin katıldığı kongrede, 'biyoproses ve uygulamaları', 'hayvan ve bitki doku kültürü', 'yapay doku ve organ', 'çevre biyoteknolojisi', 'biyoenerji', 'algal teknoloji ve endüstriyel mikrobiyoloji', 'kanser moleküler biyolojisi' gibi konular üzerinde sözlü ve poster sunumları yapıldı.

Biyomühendisler karşılaştıkları zorluklarla ilgili çözüm önerileri sundu

Gerçekleştirilen kongrede alanları ile ilgili farklı sektörlerde çalışan biyomühendisler tarafından iş hayatı tecrübeleri ile ilgili bir panel de düzenlendi. İş hayatındaki biyomühendisler, karşılaştıkları zorluklar ve çözüm önerileri hakkında tartışarak, biyomühendislerin çalışma hayatındaki önemini vurguladı. Kongrede, biyomühendislik bölümü mezunlarının çok geniş bir iş yelpazesinde aldıkları görev, yetki ve sorumluluklar hakkında detaylı bilgi de verildi.
Türkiye'den 17 farklı üniversitenin biyomühendislik bölümü yeni ve eski mezunlarının ortak çatı altında toplandığı, iki gün süren kongre, biyomühendislik bölümü mezunlarının verdiği söyleşi ile son buldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.