EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ öğretim üyesi Ağayev'in makalesi "Yeni Türkiye" dergisinde

LAÜ öğretim üyesi Ağayev'in makalesi "Yeni Türkiye" dergisinde

Lefke Avrupa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Elnur Ağayev'in, "Yeni Türkiye'nin Yeni Türkiye Modernleşme Projesi" başlıklı makalesi yayımlandı.

Yayın Tarihi: 09/07/14 14:07
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ öğretim üyesi Ağayev'in makalesi "Yeni Türkiye" dergisinde
A- A A+

Yeni Türkiye Stratejik Araştırma Merkezi'nin hazırladığı "Yeni Türkiye" dergisinin 56. sayısında (Yeni Türkiye özel sayısında) yayımlanan makale, dergi ile ilgili yapılan ilk çalışma olma özelliğini taşıyor.

Ağayev çalışmasında, öncelikli olarak Yeni Türkiye dergisinin özellikleri ve derginin oluşum muhitini sağlayan XX. yüzyılın 90'lı yıllarında dünyada ve Türkiye'deki gelişmeleri irdeledi. Türkiye'nin temel sorunlarının tespiti ve bu tespit edilen konuların derginin değişik özel sayılarında işlenmesi, makalenin esas odak noktalarından birini oluşturduğunu belirten Ağayev, makalede ayrıca Türkiye'nin temel sorunlarını çözmeye yönelik Yeni Türkiye dergisinde üretilen düşüncelerin Türk siyasi, ekonomik ve kültürel yaşamdaki yansımalarının da sorgulandığını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.