EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ'den Hukuk alanında YÖK ve YÖDAK onaylı Yeni Yüksek Lisans ve Doktora Programları

YDÜ'den Hukuk alanında YÖK ve YÖDAK onaylı Yeni Yüksek Lisans ve Doktora Programları

Yakın Doğu Üniversitesi YÖK ve YÖDAK onaylı yeni doktora ve yüksek lisans programlarıyla KKTC'deki hukuk eğitimine yeni bir soluk getiriyor.

Yayın Tarihi: 21/08/14 16:23
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ'den Hukuk alanında YÖK ve YÖDAK onaylı Yeni Yüksek Lisans ve Doktora Programları
A- A A+

Uluslararası tanınırlığıyla ülkemizde ve bölgemizde yükseköğretim eğitiminin öncü ve taşıyıcı kurumlarının başında gelen Yakın Doğu Üniversitesi lisansüstü programlarındaki yenilikçi ve ilerici atılımlarına hukuk alanında da devam ediyor.

Yakın Doğu Üniversitesi, Lefkoşa (Near East University,Nicosia) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde açılan YÖK onaylı Kamu Hukuku, Özel Hukuk ve Deniz Hukuku Yüksek Lisans programlarıyla gerek hukuk alanında lisans üstü uzmanlaşmak gerekse akademik altyapısını bu alanda oluşturmak isteyen adaylara nitelikli yüksek lisans eğitimi imkanı sunarken yine YÖK onaylı Kamu Hukuku doktora programıyla yetişmiş bilim insanı yetiştirme misyonunda yeni bir sayfa açıyor.

Akademik kariyer ve kişisel kariyer gelişimi açısından son derece önemli olan Yüksek Lisans programları, Lisans mezunu öğrencilere daha derin araştırma yapma ve uzmanlaşma sağlama açısından büyük katkılar sağlarken profesyonel hayatta kullanacakları bilgi ve beceriyi daha sistematik bir şekilde değerlendirme olanağı sağlıyor. Yeni açılan YÖK ve YÖDAK onaylı hukuk doktora programlarına başvuranlar Yakın Doğu Üniversitesi'nin 2014-2015 eğitim yılında hayata geçirdiği yüksek lisans ve doktora özel burs uygulamaları ile doktora programına kayıt yaptıran adaylar arasından asistan olarak seçilebilme imkanından da yararlanabilecekler.

Hukuk yüksek lisans ve doktora programları ile özel burs uygulamaları hakkında detaylı bilgi almak isteyen adaylar www.neu.edu.tr web sayfasından veya 223 64 64 (dahili 211-225-377) no'lu telefondan detaylı bilgiye ulaşabilecekler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.