EĞİTİM
okuma süresi: 4 dak.

YDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi'nden yeni dönemde nitelikli kısa dönemli sertifika programları

YDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nden yeni dönemde nitelikli kısa dönemli sertifika programları

Yakın Doğu Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Programları ve Yaşam Boyu Eğitim Sertifikaları ile toplumun her kesimine yaşam amaçları doğrultusunda nitelikli ve toplumsal fayda odaklı eğitim sunmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 26/08/14 13:09
okuma süresi: 4 dak.
YDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nden yeni dönemde nitelikli kısa dönemli sertifika programları
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa (Near East University,Nicosia) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 2013-2014 öğretim yılında Kamu Diplomasisi, Algılama Yönetimi, Stratejik İletişim, İngilizce, Yabancılar için Türkçe, Arapça, Yunanca, Halkla İlişkiler, Başarılı İnsan İlişkileri, Bilgisayar Uygulamaları gibi birçok kısa dönemli eğitim programında toplumun değişik kesimlerinden yüzlerce katılımcıya eğitim hizmeti veren Yakın Doğu Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YABEM) 2014-2015 akademik yılına da iddialı bir başlangıç yapıyor. Yeni dönemi 6-12 Eylül tarihlerinde "Sosyal Medya Dijital Pazarlama ve Girişimcilik" Eğitim Programıyla açacak olan YABEM, vermeye devam edeceği dil derslerine yenilerini eklerken, sosyal bilimlerden sağlık bilimlerine, günlük ihtiyaç odaklı kısa dönemli eğitimlerden profesyonel kariyer gelişimi için özel olarak tasarlanmış kariyer odaklı eğitimlere kadar birçok kısa dönemli eğitimi hayata geçirecek. YABEM tarafından 2014-2015 eğitim yılında düzenlenecek olan sertifika programlarının detaylı listesi Eylül ayının ilk haftası içerisinde açıklanacak

Yaşam Boyu Eğitim Sertifika Programları toplumun farklı kesimlerinden kendisini değişik alanlarda geliştirmek isteyen katılımcılara vermiş olduğu eğitimlerin yanı sıra ilgili kurum ve kuruluşlara verdiği hizmet içi eğitimlerle toplumda yaşam boyu öğrenme alışkanlığına yeni bir soluk getiren ve bu eğitimin çekim merkezi olmayı hedefleyen Yakın Doğu Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, paydaşlarıyla kurmuş olduğu kurumsal işbirlikleri çerçevesinde ülke profesyonellerine amaç ve kariyer odaklı eğitimler vermeye devam edecek.

Yakın Doğu Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Umut Koldaş yaptığı açıklamada YABEM bünyesinde yeni dönemde açacakları Yaşam Boyu Eğitim Sertifika programlarıyla toplumun her kesimine ilgi duydukları alanda nitelikli eğitim vermeye devam edeceklerini ifade etti. Yaşam boyu eğitimin yalnızca bir okuma-öğrenme faaliyeti değil aynı zamanda bilgi üretme, var olan bilgiyi özümseme ve üretilmiş bilgiyi uygulayarak beceri geliştirme süreci olduğunu kaydeden Yrd. Doç. Dr. Koldaş, YABEM'in eğitim programlarını bu bilinçle tasarladığını ve hayata geçirdiğini vurguladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi'nin yaşam boyu eğitim sertifikalarıyla toplumsal fayda odaklı eğitimde fark yaratmaya devam edeceğini belirten Yrd. Doç. Dr. Koldaş, nitelikli ve tecrübeli akademisyen kadrosu ve gelişmiş eğitsel altyapısıyla Yakın Doğu Üniversitesi'nin 25 Yıllık eğitim tecrübesiyle kotarılmış kısa dönemli eğitim programlarının toplumsal gelişime kattığı eğitsel faydanın önemine vurgu yaptı. YDÜ'nün yenilikçi eğitim felsefesiyle kotarılan kısa dönemli eğitim programlarının günlük yaşamın ve profesyonel dünyanın gereksinimlerini karşılayacak bilgi, uygulama ve becerilerin geliştirilmesine de özel bir önem atfettiğini belirten Yrd. Doç. Dr. Koldaş, YABEM'in önümüzdeki yıl da nitelikli ve kaliteli eğitim programlarıyla toplumun yaşam boyu eğitimindeki öncü rolünü sürdüreceğini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.