EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu "Abbas Güçlü ile Genç Bakış"ı ağırladı

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu "Abbas Güçlü ile Genç Bakış"ı ağırladı

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu, 2002'den bu yana her hafta farklı bir üniversitede farklı alanlarda önemli konukları gençlerle buluşturan "Abbas Güçlü ile Genç Bakış" Programını ağırladı. Gazeteci, yazar, müzisyen Kürşat Başar'ın konuk olduğu canlı yayına ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Rauf Raif Denktaş Salonu'nu dolduran yaklaşık 800 öğrenci katıldı.

Yayın Tarihi: 24/10/14 09:11
okuma süresi: 1 dak.
ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu "Abbas Güçlü ile Genç Bakış"ı ağırladı
A- A A+

Program, Kürşat Başar'ın ünlü piyanist Burçin Büke ile verdiği müzik ziyafeti ile başladı. 11 yıl aradan sonra sevenleri tarafından yeni romanı büyük merakla beklenen Kürşat Başar'ın bir bölümü Kıbrıs'ta geçen hikayeyi konu olan "Yaz" romanı da detayları ile konuşuldu.

Kürşat Başar'ın küçük yaşlarda Kıbrıs'tan İstanbul'a göç etmek zorunda kalan Murat karakterinin hikayesinden yola çıkarak Kıbrıs'ın 1960'lı yıllarda yaşanan dönemlerine ışık tuttuğu "Yaz" isimli romanında da altı çizilen KKTC'nin politik, ekonomik, sosyal sorunları ve çözüm yollarının da tartışıldığı programda, öğrenciler, Başar'ı müzik, edebiyat ve gazetecilik üzerine soru yağmuruna tuttu. Tüm soruları samimiyetle yanıtlayan Kürşat Başar, program sonunda konukların çeşitli kategorilerdeki performansının alkışla notlandığı bölümü başarıyla geçti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.