EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Nijeryalı Rektör DAÜ Rektörü Osam'ı ziyaret etti

Nijeryalı Rektör DAÜ Rektörü Osam'ı ziyaret etti

Nijerya Bağımsızlık Günü kutlamaları kapsamında Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne (DAÜ) gelen Nijerya Abubakar Tatari Ali Polytechnic Bauchi Üniversitesi Rektörü Dr. Bala Adamu Azare, Nijeryalı ünlü sanatçı Olamide ve beraberindeki heyet DAÜ Rektör Vekili Necdet Osam'ı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 31/10/14 18:05
okuma süresi: 1 dak.
Nijeryalı Rektör DAÜ Rektörü Osam'ı ziyaret etti
A- A A+

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, DAÜ Rektör Vekili Prof. Necdet Osam kabulde üniversite hakkında konuklara bilgi vererek, iki üniversite arasında yapılabilecek işbirliği konularını görüştü.

Dr. Azare ise DAÜ'nün gelişim ve kalitesini her zaman takip ettiğini belirterek, oğlunun da DAÜ Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde eğitim gördüğünü dolayısıyla eğitim kalitesini yakından bildiğini kaydetti.

54. Nijerya Bağımsızlık Günü kutlamalarında sahne almak için KKTC'ye gelen Olamide DAÜ'de olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu akşam saat 20:00'de DAÜ Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda başlayacak olan Nijerya Bağımsızlık Günü kutlamaları, Olamide'nin saat 24:00'de Lion's Garden'da hayranları ile bir araya gelmesi ile sona erecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.