EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ'de Ebola konferansı düzenlendi

DAÜ'de Ebola konferansı düzenlendi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Fen ve Edebiyat Fakultesi, Biyolojik Bilimler Bölümü tarafından "Ebola Virüsünün Genetiği ve Son Dönemdeki Ebola Virüs Hastalığı Salgını" konusunda bir seminer düzenlendi.

Yayın Tarihi: 14/11/14 10:54
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ'de Ebola konferansı düzenlendi
A- A A+

Seminer Lefke Avrupa Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi, klinik mikrobiyoloji uzmanı Dr. Mehmet İlktaç tarafından verildi. Dr. İlktaç seminerde virüs genetiğinin yanı sıra, hastalığa karşı aşı geliştirme işlemleri için moleküler biyolojik çalışmaların önemini vurguladı. DAÜ Biyolojik Bilimler Bölümü Başkanı Doç. Dr. Bahar Taneri Güder, DAÜ Moleküler Biyoloji ve Genetik lisans programı öğrencilerinin eğitimlerinin ders dışında bu tarz seminer ve benzeri etkinliklerle sürekli desteklendiğini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.