EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Malezya'da Liderlik ve Öğrenme Konferansı'nda temsil edildi

YDÜ Malezya'da Liderlik ve Öğrenme Konferansı'nda temsil edildi

Yakın Doğu Universitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Öğretim üyeleri, Center of Excellence bağlı Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkez Başkanları Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay Yakın Doğu Üniversitesini bilişim ve liderlik alanlarında uluslararası boyutta temsil ettiler.

Yayın Tarihi: 20/11/14 10:29
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Malezya'da Liderlik ve Öğrenme Konferansı'nda temsil edildi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa (Near East University,Nicosia) Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Malezyada gerçekleşen Liderlik ve Öğrenme adlı uluslararası konferansta bildirileri ile yükseköğretim ve uzaktan eğitim konuları üzerinde dikkat çeken Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay aynı zamanda Türkiye Bilişim Derneği tarafından Ankara'da gerçekleşen 31. Ulusal Bilişim Kurultayına katılarak Yakın Doğu Üniversitesi'ni temsil ettiler.

Türkiye Bilişim Derneği Sayısal Okuryazarlık ve BT yeteneği Engelliler ve Bilişim Uzmanlık Grubunda yer alan Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay, 31. Ulusal Bilişim Kurultayında Bilişimle Engelleri Kaldırıyoruz adlı çalıştayda görev aldılar.

İstihdam ve eğitim kategorisinde çalıştay yöneticiliği yürüten Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay, Yakın Doğu Üniversitesi'nin engelsiz kampüs vizyon ve faaliyetlerine katkı koydular.

Çalıştayda konuşan Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay, ülkemizde ve üniversitemizde Engelsiz Bilişim çalışmalarına katkı koyduklarını, ülkemizde engelsiz toplum, engelsiz turizm adası, engelsiz kampüs proje faaliyetlerine öncülük ettiklerini belirterek, dijital çağda bilişimle engellerin kaldırılmasına yönelik çalıştay raporuna katkı sağladıklarını ve çalıştay raporunun ileriye dönük faaliyetleri uygulamada katkı sağlayacağını belirttiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.