EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ İletişim'in Uluslararası Konferansı sona erdi

DAÜ İletişim'in Uluslararası Konferansı sona erdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi Barış için Araştırma ve İletişim Merkezi tarafından organize edilen 4. Uluslararası İletişim ve Medya Çalışmaları Konferansı sona erdi.

Yayın Tarihi: 22/11/14 09:13
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ İletişim'in Uluslararası Konferansı sona erdi
A- A A+

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda yapılan, "Barış İstiyorsanız, Adaleti Sağlayın" temalı uluslararası konferansta, toplam 17 oturumda 60 bildiri sunuldu.

Konferans hakkında bir değerlendirme yapan Barış İçin Araştırma ve İletişim Merkezi Başkanı Doç. Dr. Tuğrul İlter, konferans boyunca farklı ülkelerden farklı yaklaşımlara sahip akademisyenlerle görüş paylaşımı yapma fırsatı bulduklarını, başka yerlerde olan bitenlerden haberdar olduklarını ifade etti. Konferansta sadece panel sunumları yapılmadığını, panellere ek olarak sanatsal etkinlikler de gerçekleştirildiğini, ayrıca sivil toplum aktivistleriyle, ana konuşmacı Oliver Richmond'un kolaylaştırıcılığında yaptıkları toplantıda, aktivistlerin yaşadıkları sorunları dillendirme fırsatı bulduklarını belirtti. Konferans için çok olumlu geri dönüşümler aldıklarını söyleyen Doç. Dr. İlter, "bu bizi, bir sonraki konferans için yüreklendirdi. Gelecek konferanslarımızda yan etkinliklerin sayısını artırmak istiyoruz" dedi.

Konferansın ana konuşmacısı Prof. Dr. Oliver Richmond ise, konferansın ilham verici ve keyifli geçtiğini söyledi ve "konferans, barış konusunda daha çok araştırma yapmamız gerektiğini bize hatırlattı" dedi.

DAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman İrvan da, İletişim Fakültesi olarak barış konulu uluslararası konferanslar dizisinin dördüncüsünü başarıyla tamamlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Prof. Dr. İrvan, barış iletişimi konusunda çalışmaya ve yeni projeler üretmeye devam edeceklerini ifade ederek, Barış İçin Araştırma ve İletişim Merkezi'nin, kuruluş amacına uygun çalışmalar yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.